Битката в любимото кулинарно шоу на България става все по-напрегната, а хоби-готвачите действат все по-твърдо в стремежа си да грабнат престижната титла MasterChef и мечтаната награда от 100 000 лева. В последния за тази пролет епизод, любимото и авторитетно жури в състав chef Силвена Роу, chef Андре Токев и chef Петър Михалчев ще изберат най-добрите 10, които ще продължат битката към жадуваната престилка през есенния сезон. Кои ще бъдат те, зрителите и феновете ще разберат на 12 май от 21.00 часа.

За своето завръщане в ефир през есента култовото кулинарно шоу е подготвило за най-големите си фенове ексклузивно видео съдържание, което ще бъде достъпно на masterchef.btv.bg в дигитална поредица “За ненаситните“. Ценителите на добрия вкус могат да следят специални забавни моменти от снимачната площадка, ексклузивни коментари и ценни кулинарни съвети за всеки хоби готвач. А за слушателите на радио N-JOY през новия сезон са предвидени специални тематични рубрики, свързани с шоуто.

Финалният кулинарен сблъсък в MasterChef се измества за есенния сезон след като мерките на властите срещу разпространението на COVID-19 в България и стъпките за превенция, които предприе bTV Media Group, наложиха промени в програмното съдържание на bTV. Дотогава телевизията ще продължи да концентрира повече ресурси в новините, актуалните предавания и допълнително специално съдържание, посветено на COVID-19.

снимка:bTV