С оригинални снимки и идеи за това как да останем активни, поддържайки добрата си форма вкъщи, стартира у нас международният фотоконкурс „Catch The Moment“ („Хвани момента"). Все повече българи се включват в предизвикателството, като показват в социалната мрежа Instagram как се грижат за тялото и духа си в домашни условия. В инициативата на модния бранд Answear участват хора, които искат да покажат, че има много начини да останем позитивни и енергични, дори когато нормалният ни ритъм на живот е нарушен.

Сред тях са майки, които правят йога с децата си, млади ентусиасти, играещи футбол с рула тоалетна хартия, четящи, рисуващи и декориращи дома си семейства, които използват креативно свободното време вкъщи.
Посланик на първата тема на кампанията у нас е енергичната млада майка Теа Минкова. Дори когато не може да посещава любимата си фитнес зала, половинката на актьора Наум Шопов успява да запази перфектна форма като се отдава на здравословни удоволствия в домашни условия и тренира със своята четиримесечна дъщеря Амая. „С Answear те призоваваме да останеш активен вкъщи! Покажи ни твоите начини да запазиш добра физическа, а и психическа форма като практикуваш йога или фитнес онлайн, тренираш с книги, бутилки с вода или с каквото се сетиш!", призовава Теа, която ежедневно споделя вълнуващи моменти със своите Instagram последователи.

Всички, които искат да последват нейния пример, да споделят доброто си настроение и да спечелят награди, могат да се включат в предизвикателството, като качат своя снимка в Instagram с хаштаг #StayhomeButStayActive, #CatchTheMomentBG и таг @answear_bg. В края на месец април, заедно с международно жури, Теа Минкова ще избере най-красивия и креативен кадър. Неговият автор ще получи голямата наградата в първата част на конкурса, с която да отпразнува победата си навън. За него и двамата негови приятели Gift Come True ще осигурят урок по пилотиране на самолета Cessna 172, както и спортни продукти по избор от answear.bg на обща стойност 800 лева.

Фотоконкурсът Catch The Moment ще продължи до края на годината с награди, осигурени от Samsung България. На всеки два месеца Instagram предизвикателството ще има нова тема и нов посланик. След Теа Минкова, негови лица ще бъдат някои от най-харесваните блогъри и инфлуенсъри у нас - Божана Кацарова, Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мademoiselle Аia. Те вече заснеха специална фотосесия за кампанията, а новата им свежа визия е реализирана под артдирекцията на Слав и Хубен и пред обектива на Диляна Флорентин.