Бившата телевизионна водеща Миа Сантова най-накрая се реши да сключи брак.

Преди броени дни с приятеля й Светослав обявиха, че ще вдигат сватба. Така двамата слагат край на живота на семейни начала, който водят с малката си дъщеричка Ида, и поемат към официалното съжителство пред закона, пише столичен седмичник.

Бъдещото семейство направи анонса на предстоящото събитие със снимка на диамантен пръстен на безименния пръст на Миа. Бижуто е скромно и стилно, точно в стила на журналистката. Любимият й го купил с много притеснения дали ще й хареса. Самара тя била на седмото небе от щастие, когато видяла приятелят й Светльо паднал на едно коляно и й поискал ръката.

"Три дни не мога да спя от вълнение. Чувствам се толкова обичана", споделяла преживяването от романтичния момент Сантова, за която това не е първият подобен миг. Далеч обаче е най-емоционалният в живота й, защото с любимия й успели да преживеят доста перипетии заедно. Това калило отношенията и ги убедило, че са един за друг.

Откакто е срещнала своята сродна душа в лицето на Светослав Миа не спира да се усмихва. Трудностите не изглеждат толкова големи, а надеждата не я напуска. Дори след тежката диагноза рак и загуба на бебе.

"Светослав е човекът, когото чаках дълго.. Историята ни е филмова. Невероятна", разкрива за срещата си с любовта Миа.