Последната клюка около скандалната Миглена Ангелова гласи, че водещата е в интимни отношения с милионера Борислав Комсийски, с когото се запознаха във „ВИП Брадър“ научи HotArena.

Двамата не криели симпатиите си един към друг и дори често могат да бъдат засечени в столични заведения на романтични вечери.

На последната присъствала сестрата на Боби – Мария, тъй като Миглена пожелала набързо да се запознае с роднините и приятелите на Комсийски.



След предаването Миглена потърсила Боби, за да го запознае с дъщерите си. Истината се оказала друга. От доста време Миглена точи лиги по милионера, а и той откликва. Още в Къщата на „ВИП Брадър“ тя показа сексуални мераци към Боби и дори го налегна уж да му прави масажи.

После мерацире й бяха попарени от мисията, според която фолк певицата Емануела трябваше да го играе любовница на Боби, пише „Телеграф“.

Миглена предвидливо реши да изчака финала на шоуто, за да се пробва и за любима жена на Борислав. Докъде ще стигне аферата между двамата предстои да разберем.