Известната с "Искрено и лично" от bTV и Нова ТВ (2001 - 2008) водеща Миглена Ангелова се връща на екран от следващата събота, 9 февруари.

Новият уикенд блок "Терминал 7" по TV7 е с продуцент "Междинна станция" (Иван Христов и Андрей Арнаудов") и концепцията му очевидно наподобява спряната през декември "Станция НОВА" по Нова телевизия.

Токшоуто на Миглена Ангелова, което стартира на 9 февруари, се нарича „Открий себе си”. То ще се излъчва от 13 часа всяка събота.

В останалите сегменти, на 9 и 10 февруари 2013 зрителите ще могат да видят Мая Савова, Жени Калканджиева и Катето Евро в „Жените говорят”, Любен Дилов-син в „Пуснете водата” и Ирина Тенчева в „Град на ангели”.

В следващите дни се очаква повече информация, но прави впечатление отсъствието на магазинното предаване "Винаги в неделя", за чийто архитект се смята Николай Бареков. Наблюдателите не изключват то да се премести в BBT, която предстои да се преименува на News7 и чиито специалисти и водещи в момента са на обучение в студиата на CNN в Атланта, САЩ.