Мъжемелачката Миглена Ангелова като за последно се е устремила към политиката. За целта пристанала на поредния мъж в живота си Слави Бинев, само че като се е записала в новата партия, която учреди архонтът – ГОРД.

За Миглена Ангелова това е първият политически брак. Шегаджии подмятат в тази връзка, че архонтът има един брак и един развод – с Волен Сидеров. В момента Миглена се е отдала без остатък на каузата на ГОРД. Посещавала най-редовно сбирките на Гражданското обединение за реална демокрация и била един от най-активните членове на новата партия.

Освен че сама се записала в редиците на формированието, напористата и амбициозна дама агитирала близки и приятели да влязат в новата партия. Иронизират я с новия й навик – вместо поздрав към близките си да отправя апел за членство и да говори как новата партията ГОРД ще промени за хубаво живота на хората и как ще тръгне България напред, пише kliuki.bg.

Подозират я, че й се привижда картинката как потропва с токчета в парламента. Слави Бинев вече бил обещал на Миглена Ангелова да я постави на челно място в листите за следващите парламентарни избори.