Миглена Ангелова води усилени преговори с бившите си работодатели за възкресяването на известното предаване. Въпреки че беше грозно уволнена от същата медия преди две години, устата тв водеща е готова да зарови томахавката с ръководството на телевизията.

През 2009 година,след като прекара по-малко от месец в ефира на Нова, Миглена Ангелова беше уволнена заради скандал с фармацевтична компания. Мадам ''Искрено и лично'' прекара над две години извън малкия екран. През това време, Ангелова се подвизаваше като главен редактор на сп. ''Сезони'', което доскоро се държеше от близката й приятелка Цветанка Маринова - бивша съпруга наВеско Маринов, пише skandalno.net.

След раздялата с певеца, секна и кранчето на изданието, ръководено от невярната му половинка. Така, на практика, Ангелова остана без препитание.

Преди няколко месеца, позабравената водеща отново влезе в хорските уста, като са разведе за рекордния четвърти път. Фалитът на последния й съпруг Живко Чакракчиев, постави край и на брака им. Миглена Ангелова беше осъдена от свои бивши служители за неплатени осигуровки. Фирмата реално беше на бившия й съпруг Живко, но тъй като водещата беше записана като неин собственик, отнесе наказанието.

След множеството си проблеми обаче, Миглена Ангелова изглежда вече е на път да изплува и да възроди угасналата си телевизионна слава.

Не толкова светло изглежда бъдещето на друга култова колежка на мадам ''Искрено и лично''. От няколко месеца стана ясно, че ''Море от любов'' ще бъде свалено напролет от екран. Въпреки това продуцентът на любовното шоу Магърдич Халваджиян заяви, че търси варианти и по останалите телевизии. Засега обаче нищо не е ясно.