Миглена Ангелова призна, че не обича светските събития, защото темите които се обсъждали на тези партита били едни и същи.

„Не обичам да ходя по събития, може би, защото се водят едни и същи разговори. Понякога имам желание да се изкъпя добре след светско събитие".

Брюнетката каза, че от известно време се занимава с Интернет медии и има интереси в тази област, пише blife.bg. Миглена Ангелова е имала честта да стане член на международната академия за телевизия и радио в Русия, където преди години е учила 10 години журналистика.

„Там не влиза всеки и ми е приятно, че съм част от международната академия за телевизия и радио в Русия. Дигиталната телевизия е много интересна, Интернет телевизията като медия изобщо. Надявам се съвсем скоро у нас да стартира такъв мултимедиен Интернет проект с моето активно участие. Почти няма такива примери в света”.

Относно кавалерът, който я придружаваше, Миглена отсече:

„Това е изпълнителният ни продуцент, не ми е половинка. Внимавам с кого ходя на партита, защото винаги пишат, че са ми половинки. Всичко е наред в живота ми, имам много приятели. Не сме на изповед”.

Снимки: Bulphoto