има изключително нестандартен домашен любимец, пише в. „Всеки ден".

Звездата, която години наред се ровеше в човешките съдби под шапката на сълзливото шоу „Искрено и лично", отглежда огромен питон, който вече е стигнал внушителни размери.

„Фаталната Миглена", както шеговито я наричат приятелите заради честата й смяна на мъже и многото й любовници, давала пълна свобода на влечугото и дори го оставяла да спи в леглото й през нощта.

Питонът можел да пълзи из целия апартамент, а през лятото най-любимото му място била банята, където се свивал на топка във ваната. От страх да не шокира гостите и почитателите си обаче Меги криела влечугото от чужди очи.

Любовта на Ангелова към домашния й любимец отвратила не един от кандидатите за сърцето й.

„Не всеки може да преживее да си ляга вечер и да усеща под одеялото слузестата кожа на питон. Ако иска да задържи някого до себе си, не е зле да помисли дали да не се раздели с плашещата твар", коментират притеснени близки на екс водещата.

Не е ясно дали новият приятел на известната столична мъжемелачка има нещо против питона, който отглежда в дома си.

Младоликата баба отскоро върти любов с оператора на едно от свалените предавания в ефира на ТВ7. Ангелова има зад гърба си вече 4 деца и 4 брака. „Правила съм много злополучни избори в миналото, но вече не искам и да чуя за сватба", сподели напористата водеща.