Миглена Ангелова е жената, която е дала първите уроци на Вихра, свързани с това как се прави едно социално предаване.

Преди години бившата жена на Иван Христов е била нейна подчинена в предаването, което Миглена дълги години водеше по btv.

"Тя може да бъда прекрасен аниматор в сутрешен тв блок, успешно би се справила с воденето на всяко детско предаване. Вихра е красива жена - би могла да е впечатляваща водеща, на който и да било позитивен риалити формат, но тази й роля в "Споделено" ще бъде провал в дългосрочен план", категорична е бившата й шефка.

Относно разсъбличането на Вихра още в първото предаване на "Споделено с..."

Миглена казва: "По отношение на събличането... все едно виждам и чувам как Жоро Игнатов - главният редактор на предаването и дългогодишен редактор в "Искрено и лично" я уговаря, мотивирайки я с това как всички ще говорят, пишат и т.н., докъде ще скочи рейтинга", споделя още Ангелова в интервю пред "Шоу".

"Вихра няма нито познанията, нито характера да му зададе правилните въпроси: за какво всъщност "ще се говори" - за това, че се е съблякла, или за оригиналната й позиция на журналист, тя нали не се е цанила за стриптийзьорка, няма да го попита и за колко време ще скочи рейтингът", разсъждава още Миглена.