Модерното и скъпо возило зад над 100 бона е станало притежание на водещата в дните след Нова година, а тя си го е купила с част от хонорара за участието си във „ВИП Брадър“.

След края на риалити шоуто, в което Миглена бе избрана за любима звезда на България, журналистката не умувала дълго време в какво да инвестира хонорара си, който според запознати е бил 180 000 лева.

От дълго време дамата с афинитет към червения цвят имала мераци за нова и мощна кола, но все не й достигали средства за по-висок клас возило. Хонорарът от Големия брат обаче дошъл в точния момент и без много да му мисли, съквартирантката набързо решила къде да намести парите. Част от печалбата тя раздала на деца и внуци, а с останалата решила да се поглези. И понеже има няколко жилища и цялата й челяд е имотно уредена, тя преценила, че е време да угоди на себе си, подарявайки си нова кола. И то каква, пише "Таблоид".



„Тази кола се управлява с кеф. Влюбих се отново, но този път не в мъж, слава Богу! Изключителен комфорт! Най-накрая доживях и аз да седна в такова купе, нищо общо с бричките, които съм карала досега“, не може да опише щастието си зад волана Миглена.