Михаела Филева представи своята най-нова песен и видеоклип „Конец” в 13:00 ч. на петък 13-и, чрез своята фен страница във фейсбук.

В поста си Михаела благодари на хората, които стоят зад дългоочакваната нова продукция на Монте Мюзик. Това са Павел Николов (познат от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc'), който е създател на текста и съавтор на музиката (заедно със самата Михаела) и аранжимента на парчето, а също и Искрен Тончев - Искрата, Веселин Ценов - Algoriddim и Влади Ампов – Графа, които също стоят зад аранжимента на песента. Идеята за видеото е на режисьора Васил Стефанов, а оператор е Жоро Марков.

В новия си видеоклип Михаела Филева допълва своя музикален талант с впечатляващи актьорски умения. С помощта на стилиста Василен Милков, Михаела изгрява в предизвикателния образ на жената, готова да сложи край на всички обидни лъжи в любовта.

В главната мъжка роля е танцьорът Виктор Ангелов, за когото певицата е подготвила коктейл от безкомпромисни наказания по пътя към жадуваното възмездие. „Конец” е една истинска история за вътрешната борба, себеуважението и силата на характера.

Видеото изпраща метафоричното послание, че щастието е преди всичко въпрос на личен избор, защото най-доброто предстои.

Отвъд артистичната роля, Михаела Филева стартира новата година с усилена работа по своя предстоящ втори албум след безупречния успех на дебютния „Инкогнито”, който развълнува музикалната сцена през 2015 г.