Михаела Филева отбелязва специална годишнина на 23 юли. Звездата на БГ музиката вече четири години се радва на ползотворно сътрудничество с музикалната компания на Влади Ампов - Графа, където реализира много хитове.

"Днес /б.а. 23-ти/ се навършват точно четири години откакто съм артист на Monte Music Ltd.! Безкрайно съм благодарна за всичко, което ми се случи през този период - за моментите на неистово щастие, за моментите на смирено удовлетворение, за моментите, в които се срещам с хора, които харесват музиката ми и целия онзи заряд, който безсрамно си взимам от тях, за уроците, за натрупващия се опит, за това, че вярвате в таланта ми и ми вменявате усещането, че съм си заслужила приказката, която ми се случва... Благодарение на вас - прекрасни, заредени хора, ми се твори, работи ми се неуморно!!! Благодаря на Бог, че пресече пътищата ни и вярвам, че ще вървим още много по тях - само нагоре и заедно!" - сподели с вълнение певицата във фейсбук профила си.

Към отличията си за перфектната работа като музикант гази година Михаела Филева прибави и още две от БГ Радио - БГ Албум на 2016 за "Инкогнито" и БГ Изпълнителка за 2016, пише Unison.bg.