Талантливият певец на круизни кораби Калоян Николов предизвика Михаела Филева да използва блок бутона си срещу Графа в неделя вечер в четвърти епизод от кастингите на тъмно в „Гласът на България“ по bTV. „Аз те блокирах. Не се сърди!“, призна си Михаела, след като Влади Ампов разбра, че няма да има шанс да се бори за 27-годишния изпълнител от Бургас. Той впечатли треньорите с емоционално изпълнение на Castle on the Hill на Ed Sheeran и драматична лична история.


Поп певицата успя да привлече Калоян в своя отбор, но определи Графа като свой основен конкурент в битката за таланти, след като продуцентът успя да спечели в отбора си Нели Стойнова. 24-годишната учителка по немски език, показа характер и вокални умения в изпълнение на песента Another Love и импровизация на припева на Du Hast на Rammstein.


Ветеранът в треньорския състав записа още един рок талант в отбора си в лицето на спортния журналист Тодор Ковачев от София. 29-годишния музикант от групата Inner Glow получи признанието на треньора си, че е „рокаджия в кръвта“ и предложение да направят дует, а Камелия му обеща, че ще го открадне на по-късен етап в шоуто. Тази година всеки от треньорите ще има право само на една кражба на участник от друг отбор.


Друго ново попълнение в тим „Лечев“ е студентката по оперно пеене от Кипър Рафаела Макри. Тя прикова вниманието на треньорите в „Гласът на България“ с широкия диапазон на гласа си и отличните си езикови умения. Рафаела, която живее в България от 3 години и работи във фризьорски салон, заложи на джаз вариация на Feeling Good. Изпълнението й спечели място в отбора на Лечев, според когото тя владее прекрасно своя мощен и дълбок глас.


Младата актриса Василена Караманлиева, позната на публиката от спектакъла „Втора лекция за всеобща просвета“ на Камен Донев, впечатли Камелия с хъс за победа и прие поканата за стане част от отбора й. „Представях си, че изглеждаш точно така, а когато видях каква увереност излъчваш към публиката, ме привлече още повече!“, отсече Камелия, която единствена се обърна на изпълнението на 18-годишната брюнетка.


В истински фурор се превърна представянето на Ивана Муцкова от Пловдив, което постави силен финал на четвърти епизод на „Гласът на България“. 17-годишното момиче изуми треньорите и зрителите с емоционалната зрялост в изпълнението на португалски шлагер. Михаела Филева се обърна още в първите секунди от песента на Ивана и директно й благодари за преживяването, което определи като празник на музиката. „Имаше много естетика, вълшебство.

Аз виждам как от небето се спускат едни дебели букви „Отбор Графа“, включи се в битката за Ивана и Влади Ампов. Камелия обяви, че за пръв път е изгубила дар слово от вълнение, а Лечев призна, че изпълнението й е едно от най-хубавите неща, които треньорите са чували в шоуто. Родената в Швейцария, в семейство на арменка и македонец участничка, избра да продължи напред с Графа.