Асен Блатечки няма спирачки, когато става въпрос за прелъстяване на красиви жени.

Където и да се появи, актьорът предизвиква завист сред мъжете и неустоимо привлича дамите, които до една си губят ума по него. Това се случва в момента и на кастингите за новия сезон на „България търси талант”, пише retro.bg.

По Асен са си изгубили ума и двете хубавици в екипа на шоуто – звездната млада певица Михаела Филева и водещата и актриса Мария Силвестър. Първата буквално била пощуряла от любов по Блатечки досущ като Диляна Попова преди години, когато работеше заедно с актьора. Моделката му бе колежка в сериала „Стъклен дом” и толкова лудна по него, че направи всичко възможно да го прелъсти и да разбие брака му с режисьорката Катерина, от която има голяма дъщеря.



Диляна дори успя да зачене от Блатечки, надявайки се че като му роди син, той ще напусне семейното ложе и ще заживее с нея. Малкият Борил обаче не само не сплоти незаконната им връзка, но и създаде нови проблеми помежду им и двамата окончателно се разделиха.

Скандалната история с любовния триъгълник обаче явно не е достатъчен урок за младата Михаела Филева. Въпреки че е наясно, че актьорът е професионален разбивач на женски сърца, младата певица, която нашумя в „Х Фактор” преди 3 години, а после стана и №1 в родните класации, не спирала да притиска Блатечки.



„Михаела се е оплела яко в мрежите му, и то за нула време. Откакто работят заедно, тя е като зашеметена и постоянно търси начин да са заедно. Той също не й бяга кой знае колко, което е нечестно, защото й дава напразни надежди. Свикнал е да флиртува с всички жени, без да си дава сметка, че ги кара да се влюбят в него. Между тях вече има афера, която е на крачка да прерасне в нещо сериозно и да избухне нов скандал”, коментират от екипа на предаването.



Флиртът на Асен и Михаела имал негативен ефект и върху останалите работещи в риалити продукцията, тъй като непрекъснато се въртели интриги и се пускали слухове. За капак се заформил и любовен триъгълник, тъй като и водещата Мария Силвестър си падала по Блатечки и не криела мераците си да е сред многобройните му завоевания. Опитната актриса си позволявала доста интимно да разговаря и да се шегува с Асен, което подлудявало от ревност младата Михаела и двете вече няколко пъти си разменяли остри реплики, увлечени от съперничеството за сърцето на театралната звезда.



Самият Асен видимо се забавлявал от ситуацията и въобще не се трогвал, че създава проблеми в шоуто. Още повече че той е топзвездата в журито и смятал, че са му позволени всякакви волности.

Снимки: България търси талант, ФБ