Михаела Филева и Искрата се впуснаха в динамичен денс-батъл за своя нов видеоклип към хитовата песен „Играем за победа”. Общото им парче е част от втория самостоятелен албум на Михаела Филева – „Нова страница”, който излезе на пазара през месец май. Още с появата си видеото предизвика положителни отзиви от феновете в YouTube, които нарекоха проекта „новия летен хит”.

В сюжета на клипа двамата изпълнители на „Монте Мюзик” влизат в ролята на хакери, разпространяващи с хитри ходове информацията за мястото и часа на таен денс-батъл. Успехът на мисията им ги отвежда до изоставеното хале, където ги очакват и останалите участници в оспорваната надпревара. Време е за начало на игра, в която правилата са излишни, а крайната цел е само победа.
„Играем за победа” е втората обща песен на Михаела Филева и Искрата след успешния проект „Танцувам само за теб” от 2016 г.

За новото си видео изпълнителите се доверяват на режисьора Павлин Иванов – Bashmotion и неговия екип. Автор на музиката е Искрен Тончев – Искрата с помощта на Михаела Филева.
Видеото към песента „Играем за победа” идва заедно с новината за предстоящата самостоятелна песен на Искрата, която се очаква да зарадва феновете в началото на юли.