Михаела Филева и ВенЗи обявиха BOYCOTT!

Това е името на най-новата им песен, която вече има и видео клип. Парчето превзе онлайн пространството с ясната тенденция, че това ще бъде новият летен хит на 2017 г. Премиерата беше снощи в 19:00 ч. в официалните канали на Монте Мюзик в YouTube и Vbox7.

С новата си песен Михаела и ВенЗи бойкотират всички „събирачи на лайкове“ и анонимни „драскачи по сайтове“.

Категорични и непоклатими, двамата нахлуват с широки усмивки в света на досадните правила, за да прогонят „лошото време“ и „всички проблеми“.

BOYCOTT разчупва тенденциите в популярната българска музика и със своето характерно реге-дъб звучене.

Хаштаг #BOYCOTT е новото мото за добро настроение, което за броени часове успя да спечели интереса на феновете.

“Ето го нашият #BOYCOTT! Най-силното ни оръжие е музиката, затова я използваме в пълната ѝ сила! Дано успеем да ви усмихнем и да мотивираме и вас и нас самите, да оставим телефоните си настрана, да живеем тук и сега, да общувате пълноценно - очи в очи, душа в душа, да сме над нещата, да сме широко скроени и най-вече да си позволяваме да бъдем щастливи!” – написа Михаела Филева в своята официална страница във Фейсбук, по повод премиерата на новия клип.

Видеото е на режисьорския екип на Павлин Иванов - Bashmotion с оператор Георги Марков. Автор на текста, музиката и аранжимента е Графа.

Часове преди премиерата на новия клип, Михаела и ВенЗи публикуваха свои снимки с новите брандирани „snapback“ шапки с мотото BOYCOTT.