Михаела Филева е имала тежко детство, почти не познава баща си, а двамата си братя не е виждала никога

Певицата, която тръгна от „Х Фактор", днес гради успешна музикална кариера. Преди близо 2 години спечели зрителите с участието си в танцувалното шоу "Денсинг старс", а скоро пак ще блесне на екрана като жури в новия сезон на „България търси талант".

Михаела разказва, че детсвото й никак не е било лесно. Любимката на Графа е много близка с майка си Албена, който я подкрепя във всичките й начинанията. Михаела не крие, че е израснала без баща, но пък никога не са й липсвали внимание и любов.

„Майка ми е избягала от баща ми, защото не е била щастлива. Тогава съм била на 2 години. След раздялата той не е направил никакъв опит да общува с мен. Виждала съм го два или три пъти през целия ми живот ”, разказва изпълнителката.

Тя разкрива още, че единственото, което знае за татко си е, че има друго семейство и две момчета близнаци на 15 години. Неотдавна братята й се свързват с нея. „Не съм ги виждала лично. Баща ми не им разрешава да се срещаме. Предполагам, че някой ден, когато станат пълнолетни и могат сами да взимат решение, ще се запознаем”, казва Филева.

Като тийнейджърка тя има своите залитания към алкохола и дрогата. Пробва се да пуши трева, но още при първите й опити следват сериозни разговори с майка й, която й обяснява за вредното влияние на наркотиците. Тя твърди, че любовта е движеща сила в нейния живот, но не се влюбва лесно. От няколко месеца певица има връзка с рапъра Павел, с когото са приятели от години, но в един момент просто се видели по онзи особен, различен начин.