Михаела Филева е бясна, че Павел толкова бързо я забрави и замени, разбра HotArena.

Че чаровната Михаела Филева и татуираният рапър Павел вече не са заедно не е тайна за никого. Причината за краяй на щастливата им любовна приказка, обаче, явно ще си остане между тях. Няколко месеца след краха на отношенията им, Николов изглежда отново е намерил любовта или поне е увлечен сериозно по друга красавица, популярна в родните светски среди.

Ако приемем за чиста монета теорията, че Павел е изневерил на Михаела и затова са се разделили, то новата му задявка няма да ни изненада особено. Въпреки че го играе емоционален и романтичен, явно и той е със слаби ангели, аккто повечето мъже. След като Филева е научила за кръшването му, го е изгонила от общия им дом и изтрила всички общи снимки с него.



Вместо да тъжи за грешката си и загубената любов, Николов бързо-бързо се впуснал в опасен флирт. Той се запознал със светската журналистка и носителка на короната Miss Top of the world Елизабет Методиева на едно светско събитие.

Тя била водеща, а той - в ролята на изпълнител. Двамата доста си допаднали от първата си среща.



А след това последвали още няколко, които не били свързани с професионални ангажименти. И сега най-сочната светска клюка свързва Николов с красивата Бети Методиева! А в това няма нищо лошо. Все пак, и двамата са малди, красиви и свободни. Разбира се, кофти е за Филева, защото вижда нагледно колко е струвала за Павел, пише "ШОУ".