Любимката на тийнейджърите Михаела Филева се размина на косъм от тежки катастрофи.

Певицата два пъти пука гума на едно и също място по време на турнето на The Voice of Summer Tour 2014.

Първият инцидент станал на магистралата за концерта в Пловдив, а вторият - за Бургас. Изпълнителката, която сама е шофирала, не може да повярва на лошия си късмет, който я преследва.

За щастие по време на инцидентите Филева не се панирала, а хладнокръвно овладяла автомобила.

„Слава богу, че не стана нещо по-сериозно. Аз карах и се радвам, че и Venzy беше с мен, за да смени гумите. Втория път даже спря и една патрулка, за да провери дали сме добре. Много мило от тяхна страна“, разказа за „Монитор” Михаела.

Певицата се похвали на почитателите си в социалната мрежа Facebook, че е преживяла невероятни моменти с турнето на The Voice.

”Бяхте невероятна публикa. The Voice of Summer Tour 2014 отново беше страхотно изживяване! Вече нямам търпение за следващата година” постна на стената си Михаела.

„Цялото турне беше заредено с много положителни емоции. Феновете са страхотни и е яко, като виждаш тази огромна маса да пее всичките ни песни”, обясни певицата.

Музикалното събитие на лятото The Voice of Summer Tour 2014 завърши във Варна. Изненадата за публиката беше появата на Adrian Sina от румънската банда Akcent. В София, Пловдив, Благоевград, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Лозенец, Бургас и Варна сцената на The Voice събра над 170 000 души, които се забавляваха заедно с любимите си изпълнители. Криско, Сантра, J.J., Жана Бергендорф, Кристо, Ангел, Моисей, Павел, Венци Венц, Дивна, Venzy, Прея, Били Хлапето, Големия и 100 Кила разтърсиха с най-големите си хитове феновете по време на музикалната обиколка.