Август е в разгара си, а покачващите се градуси осигуряват на всички така желаното лято. Между интензивните си участия на турнето на Кока-Кола, както и пътуванията в чужбина, Михаела Филева успя да отдъхне на плажната ивица в Созопол.

В официалната си Инстаграм страница певицата сподели кадър, на който събира слънчеви лъчи край морската вода и се наслаждава на красивия пейзаж. Брюнетката е сложила бежов цял бански с черен принт, изобразяващ силуета на роза.



"Спирам и се взирам прекалено дълго, Страхувам се, че ме е грижа прекалено много и едва се осмелявам да докосна... най-сладкото съвършенство", гласи посланието към кадъра, което е част от песента "Sweetest Perfection" на "Deftones".

Почивката на Филева няма да продължи дълго, понеже още днес ще продължи с концертните изяви и ще пее в Царево. После се очертава да загърби сините вълни и да тръгне за Македония, където ще има участие още в четвъртък.

Преди да се качи на сцената в Бургас тази неделя, Филева посети Турция, Грузия и Армения. Тя е известна със страстта си към пътуванията, като често обича да посещава нови места и да създава приятни спомени по целия свят.

Турнето, от което Михаела е част, ще приключи в края на месеца, но изпълнителката обеща на почитателите си от София да обяви дати за предстоящи концерти в столицата.