Да подари пианото си на дете, проявяващо интерес към музиката, си пожела Михаела Филева навръх рождения си ден завчера.

„Още помня вълнението. Щастието, че вече няма нужда да търся къде да репетирам часове наред, всеки ден. Че ще имам мой си инструмент, с мои си клавиши, и чукчета, и всичко! Искам да съм сигурна, че любимото ми пиано ще намери някой, който да го иска и обича поне толкова, колкото мен, когато бях дете и мечтаех за него, започвайки уроците си по пиано”, написа певицата в социалните мрежи, като призова феновете си да се включат в издирването й на талантливо хлапе.

С приоритет ще са мъниците на възраст между 5 и 9 годинки, а желаещите да се сдобият с инструмента трябва да се свържат с изпълнителката на „Конец” на piano@montemusic.net, като напишат в няколко изречения защо именно те са най-подходящи за благородния подарък.

В своеобразната надпревара могат да се включат и деца извън София, като транспортът ще бъде допълнително уточнен, обещава Филева. Жестът й бе посрещнат с водопад от комплименти от страна на меломаните, които не пропуснаха да зарадват любимката си и с многобройни колажи по повод рождения й ден.