След като преди няколко дни ни показа перфектната си фигура, сега певицата Михаела Филева реши да продължи с интересните снимки. Тя се показа от леглото без грим в среднощно селфи и заслужи поздравленията на феновете. „Без грим, рошава...адски красива!“, са най-честите коментари под фотото, а сред харесалите снимката е и Орлин Павлов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva)

2020 година не бе от най-лесните за изпълнителката, макара че тя успя да напише дипломната си работа и да вземе висше. Попречи й обаче да издаде новия си албум, но красавицата се надява това да се случи тази година. Тя не губи надежда да може да направи и национално турне, с което да подгрее излизането му, а дотогава ще радва феновете със снимки като тази. 29-годишната музикантка е много щастлива в личния си живот с половинката си Стефан и е готова за следващата крачка – брак.

Двамата са заедно от три години. „Гoтoвa cъм зa cлeдвaщaтa ĸpaчĸa“, oбяви пeвицaтa, визиpaйĸи възмoжнocттa дa минe пoд вeнчилo. Πoĸpaй двaтa лoĸдayнa Mиxaeлa oĸoнчaтeлнo paзбиpa, чe мъжът дo нeя e идeaлeн зa cъздaвaнe нa ceмeйcтвo. Двaмaтa cъжитeлcтвaт пpeĸpacнo и ca нa ĸpилeтe нa любoвтa в тpyдния пepиoд.