Михаела Филева е новата бройка на Фики Стораро, пише "Уикенд". Двамата са заедно повече от месец, като интимната им афера кипи под похлупак, заради обвързаността на поп-певицата с колегата й Павел Николов, който не знаел, че носи огромни рога.

Любовният дует между Фики и Михаела пламнал неотдавна в столично заведение, където двамата се засекли по случайност. Макар смирена на екран, из нощните клубове Филева е популярна с поведението си на мъжемелачка и именно тя направила първата крачка към хитовия изпълнител, поблазнена от атлетичната му осанка. Не било трудно познанството им да премине на едно по-интимно ниво и двамата започнали да се срещат регулярно в жилището на певеца, пише "Уикенд".

Популярността и на двамата обаче буквално не позволява отношенията им да останат скрити, тъй като всяко тяхно появяване предизвиква шумотевица. Така се случи и преди няколко дни, когато Фики имаше участие в Слънчев бряг и съвсем изненадващо Михаела бе сред публиката, макар певицата открито да ненавижда лекия жанр. В дискотеката до нея обаче не бе приятелят й Павел Николов. За близките им не е тайна, че отношенията помежду им сериозно куцар, а през изминалия април двамата дори се разделиха. Малко по-късно обаче певците решиха да си дадат втори шанс, който обаче очевидно не е пълноценен.



И докато жанрово все още се лута, на интимния фронт Михаела вече е взела своето решение да се преориентира от попа към поп-фолка. Пред приятелки тя споделяла, че се чувства щастлива с Фики и освен бурния секс помежду им имало и пламтяща любов. Филева обаче е известна материалистка и използвачка, заради което мнозина подозират, че тя се навърта около етническия турчин за тласък в кариерата, както и за финансови облаги. Преди години, със същите обвинения, поп певицата бе спрягана и за любовница на продуцента си Влади Ампов-Графа.

Близки пък до Фики припомнят, че това далеч не е първата му колаборация с представителка на поп музиката. Преди повече от година в рамките на няколко месеца турчето любеше кака си Анн-Джи, която гони 40, но връзката им продължи едва 5 месеца. Известно време Фики имаше отношения с колежката си Преслава. Той дори се бе нанесъл да живее в апартамента й. Двете чалга звезди обаче се разделили наскоро след жестока сцена на ревност от страна на Преси.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук