Два от най-добрите гласове в българската поп музика – тези на Михаела Маринова и Любо Киров за първи път се събират в дует, за да изпеят една от най-красивите любовни песни от репертоара на Любо – „Мога“. Този дует не е случаен. От момента, в който Михаела се появява в „Х Фактор“, Любо, който е съдия в музикалното риалити, е силно впечатлен от певческите й способности.

След края на предаването той продължава да следи развитието й и започва по свой начин да я подкрепя като я кани да е гост на някои от най-големите си концерти, за да изпеят заедно именно „Мога“. На сцената между тях се ражда онова вълшебство, което може да чуете и в новата версия на песента, записана в аранжимент на Ангел Дюлгеров и включена в предстоящия дебютен албум на Михаела - „Стъпка напред“, както и в емоционалното видео към нея.

„Мога“ е таен код на отношенията ми с Любо Киров – толкова подкрепа, обич и вяра един в друг събрани в ноти и думи! „Мога“ да правя вече много неща, които преди не можех. „Мога“ да обичам, да създавам, да бъда силна, да излизам на сцената с увереност, да мечтая големи мечти. Бъдещето е събрано в тази дума „Мога““, казва Мишето.

„Обичам да споделям музика и сцена с най-добрите. Михаела Маринова е сред тях – великолепен артист, един от най-добрите гласове на България. Дадено й е да има голямо бъдеще в музиката и за мен е истинско удоволствие да вярвам в нея, да я подкрепям и да виждам как се превръща в голям артист“, добавя Любо.

Албумът „Стъпка напред“ включва 13 песни, сред които 6 от най-големите хитове на певицата с една акустична версия, както и 6 неиздавани до момента парчета. Ще бъде представен на концерт-промоция на 26-ти март в Sofia Live Club, а на сцената до Михаела ще застанат един от най-добрите китаристи у нас - Ангел Дюлгеров, както и музикантите от Funky Miracle - Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас). Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Официалната премиера на „Мога” е на 14.02 (петък) в 10.00ч. в радиостанциите, музикалните телевизии, YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи като Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, A1 Xplore Music и др.

снимка:pr