Предложение за брак от гаджето си Александър Дюлгеров е получила поп певицата Михаела Маринова, научи „Галерия“. Футболистът й подарил годежен пръстен по време на воаяжа им в Париж и макар че го е приела, Мишето имала условия.  Предложението на Дюлгеров дошло като гръм от ясно небе за победителката в „Маскирания певец“. Докато двамата се любували на Айфеловата кула и си правели селфита, Александър паднал на колене и й поискал ръката.

Михаела не отклонила предложението му, но ясно му обяснила, че в близките 5-6 години няма намерение да се омъжва. Амбицията искала да надгражда кариерата си и към момента бракът и бебетата не й влизали в творческите планове. Ето защо и решили да не обявяват официално новината. Мишето носи пръстена, но предпочита да не се разчува, че е със статус сгодена. Знаели само някои от най-близките й приятели и родителите й. Именно те убедили да не прибързва.

Маринова и Дюлгеров са заедно от близо 2 години и връзката им е сериозна. Преди да се запознаят, певицата не е имала гадже. Техни близки твърдят, че по-влюбеният от двамата е Александър, докато Мишето била съсредоточена основно върху кариерата си.

снимка:инстаграм михаела маринова