Макар че е все още няма 22 години, младата Михаела Маринова вече е изпитала негативите на живота на звездите, а именно – паник атаките. Те се появили в живота ѝ като следствие от огромния стрес, с който живее, разказа наскоро самата певица.

Момичето започнала да ги получава още преди години. Започнала да се оплаква от учестен пулс, неспособност да си поеме въздух и чувство за задушаване. Певицата си обяснява всичко това с факта, че е започнала да работи много рано – още преди да завърши училище, и е трябвало да съвместява уроците с трудовите си задължения и медийното внимание към себе си.
В допълнение било и безсънието, от което страда от години заради работата в нощни заведения. Всичко това я поставило под огромно напрежение, в резултат на което се появили и паник атаките. Михаела така и не потърсила помощ от професионалист.

С времето се научила, когато има подобни проблеми, да се опитва сама да се успокоява и да ги тушира. Постепенно паник атаките започнали да се появяват по-рядко, но проблемът с тях все още не е напълно разрешен.