Без бельо ли е Михаела Маринова? Този въпрос си задаваха мнозина от гостите на промоцията й в столичен клуб. Певицата от "Х Фактор" се появи с оскъден сатенен гащеризон, който подсказа, че не носи сутиен, а докато се движеше на сцената съмненията и за липса на бикини също провокираха публиката.

Провокацията й изненада всички, които до момента я познаваха в образа на доброто момиче. Вероятно и тя търси сензацията под неприлична форма, коментираха някои. Но на фона на концертната й изява, гласът й зашемети всички.

Маринова представи след дълго отлагане дебютния си албум "Стъпка напред" с концерт. Изпълнителката излезе на сцената заедно с някои от най-добрите български музиканти - Ангел Дюлгеров (китара), автор на почти всички аранжименти, Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас), както и звезден отбор от гост-музиканти, които участват в албума. "Стъпка напред", който се продуцира и издава от "Вирджиния Рекърдс", включва, както някои от най-големите хитове на певицата, така и нови, неиздадени до момента песни.

Сред присъстващите на събитието бяха и доста нейни колеги, сред които Любо Киров и рапърите Павел и Венци Венц, които бяха част от шоуто на талантливата дама.