Без половинка до себе си посрещна коледните и новогодишните празници един от водещите на „Гласът на България“ – Павел.

Ексцентричният рапър отново е зарязан от чаровната певица Михаела Филева, разкрива „България днес“. Павел и изпълнителката имаха връзка като от турски сериал, ту се събираха, ту се разделяха... В крайна сметка талантливата дама решила, че няма какво да получи повече от връзката си с Павел и го зарязала.

Скандалите между двамата започнаха през лятото на миналата година. Чаровната певица изгони Павел от общия им дом. Тя дори замина на пътешествие в САЩ, за да може да не мисли за него. В края на есента Павел успя отново са спечели сърцето на Михаела и двамата заживяха заедно допреди няколко седмици, когато Филева съобщила на рапъра, че нямат бъдеще заедно.

„Всичко между нас приключи. И двамата поехме по своя път“ – категорична е Михаела Филева.

По-разстроен от раздялата обаче е Павел. Той все още е лудо влюбен в красавицата и прави всичко по силите си отново да си я върне. Въпреки ще постоянно е преследван от фенки, които му се слягат и предлагат, рапърът с лека ръка ги отблъсква, тъй като в главата му е още бившата му приятелка.

Михаела Филева от своя страна го избягва по всякакъв начин. За да покаже, че вече ѝ е безразличен, певицата изтри всички техни общи снимки от социалните мрежи.

За разлика от Павел – дуетната му половинка Венци Венц, е на крилете на любовта. Отскоро той има връзка с истинска красавица и постоянно са заедно, докато Павката стои в дома си и страда по Михаела.