''Исках да стане летец'', призна актьорът Михаил Билалов, известен като Петър Туджаров - Джаро от сериала „Под прикритие”.

Той взе участие в „Предаването на Карбовски”. По време на участието си той добави, че баща му е искал той да стане археолог, а не актьор. "Лошите очи" обаче спрели бъдещия актьор, пише sofiautre.bg.

По повод Джаро Билалов коментира: "Приятно е, когато един персонаж излезе от професионалното русло на сериала и стане емблематичен. Това означава, че сме си свършили добре работата. Винаги е приятно да играеш лошия. Винаги е приятно да играеш нещо, което не си бил".

Основната амбиция на актьора в момента е да изучи децата си и те да станат добри хора. Той допълни, че няма претенции в каква сфера ще се реализират те. По отношение на личния си живот актьорът призна, че има жена до себе си, която обаче не е свързана с театъра.

От думите на му стана ясно още, че той не се струва от старостта и че ще работи, докато може.

Джаро обясни още, че клюките ги чете майка му и не обръща особено внимание на тях. Той обясни, че е горд и щастлив от себе си. На въпрос какъв е най-големият порок на славата, той отговори - самата слава.

Билалов е категорично против хомосексуалните сватби, против последните европейски напъни да се легализира третият пол и против, че не се изучава християнската религия в училищата, но се позволява на други религии да си правят училища. ''Това е скандално, убеден е актьорът''. Той добави:

"Телевизиите и медиите владеят духовното пространство на децата. А те попиват всичко. Преди 20-30 години не беше така. Едно дете в пубертета е страшно податливо. Журналистите лъжат като казват, че телевизията не трябва да възпитава. Не може да има медия, в която няма възпитателен мотив. Дори в криминален филм като "Под прикритие" трябва да има възпитателен елемент - лошият накрая трябва да си получи заслуженото".

В заключение стана ясно, че актьорът не е склонен да води телевизионна игра.