Любимецът на много хора Михаил Билалов, който спечели публиката с ролята си на Джаро в сериала "Под прикритие" отново ще влезе в ролята на гангстер в нова криминална поредица "Събирач на трупове".

Българският филм е на режисьора Димитър Димитров, пише в. Монитор, цитира inews.bg. "Ролята на Мишо е малка, но важна. Той се явява главен противник на героя на Стоян Радев – Христо. Въпросният образ е човек, който работи към Бърза помощ и събира трупове, изостанали из софийските потайности. Колкото до Мишо­ променили сме визията на героя му. Различен е от мафиота, който играеше в криминалето на БНТ. Пак е брутален, но не действа директно. По-скоро обича да играе задкулисно. Образът на Мишо се заплита и в любовен триъгълник с героинята на Теодора Духовникова ­ Катя, безработна дизайнерка”, разказва Димитров.

Снимките на терен вече а готови и остава постпродукцията. Димитров се надява до края на тази или началото на другата филмът вече да е на екраните. Лентата ще бъде представена и на фестивала "Златна роза” във Варна, но през 2015-а.