Актьорът Михаил Билалов, познат като мафиота Джаро от сериала „Под прикритие", се върна при японската си съпруга Синае, пише „Телеграф".

Дълго време двамата живяха разделени - той в България, а тя във Франция.

Преди няколко месеца дори се заговори, че Билалов и Синае окончателно са се разделили, като са подали молба за развод. За да опровергае слуховете, че е разтрогнал брака си, актьорът публикува снимка на двете си дъщери в социалната мрежа.

Мишо е снимал щерките си Данае и Олга в парижко кафене, а над фотоса написал „Най-накрая у дома". Именно в града на любовта - Париж, двамата ще се опитат да скрепят връзката си.



Отношенията между Билалов и Синае никога не са били на прага на развод, издават близките на семейството. Двамата наистина са имали проблеми помежду си, но в името на децата са решили да дадат втори шанс на любовта си.

Проблемите в брака им започнали преди няколко години, когато той се завърна в родината си, за да участва в хитовата кримка на Димитър Митовски.

Дългият престой на актьора у нас, за да снима сериала, изнервял половинката му и тя непрекъснато се оплаквала от отсъствието му.