След изключително успешния си концерт в София, Михалис Хаджиянис няма търпение да посети и Пловдив.

Специално за верните си фенове той вече подготвя дълъг списък с най-обичаните от публиката парчета. За подбора му помагат негови приятели от България, които го съветват за предпочитанията и вкуса в нашата част на Балканите. В момента кипърският изпълнител от гръцки произход е на турне в южната ни съседка, но споделя, че за него концертите пред фенове извън познатите му територии са изключително ценни и вълнуващи.

Авторът на емблематичната балада „De Fevgo“, с хитове като “Moiazoume” и „То Kalokairi Mou”, е силно впечатлен от топлото посрещане и енергията на българската публика: „Наистина искам да дойда отново, организираната ми среща с феновете в България през есента беше незабравимо преживяване. Да не говорим за купона, в който се превърна концертът. И досега разказвам на приятели колко приятно съм изненадан, при вас се чувствам като у дома си. Нямам търпение да посетя Пловдив, знам, че градът е красив, с особен дух, а това, че всичко ще се случва на открито, на фона на залязващото юлско слънце и изргяващата луна, ме кара да си мисля, че ще е уникално.“

Освен разходката из София и престоя в Пловдив, Михалис планира и пътуване до морето. От приятелите си е чувал за няколко мидени ферми и рибни ресторанти, както и за неповторимите партита по нашето Черноморие. След това той отново ще се заема с работа по авторски парчета за себе си и други гръцки изпълнители. Михалис не се откъсва от музиката за дълго и не спира да прави това, в което е добър, пее и пише песни непрекъснато – неслучайно е в списъка на FORBES като един от най-влиятелните гърци.

Билетите за концерта са в продажба на цени от 40 (стандартни) до 60 лв. (Golden Circle) в мрежата на EVENTIM, бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК.