След трагичната раздяла на Мик Джагър с неговата любима – дизайнерката Лорън Скот, която се самоуби, музикантът даде повод за клюки по негов адрес.

Таблоидите на Острова, както и от другата страна на Океана започнаха да "разследват" дали фронтменът на Rolling Stones не е в плен на любовта.

70-годишният рокаджия бил забелязан в компанията на загадъчна брюнетка на балкона в хотелски апартамент в Цюрих миналия уикенд, пише Daily Mail. Мистериозната дама видимо била доста по-млада от него, поне няколко десетилетия.



Очевидци твърдят, че двамата се показали няколко пъти на балкона. При едно от излизанията дамата била облечена в пижама и се опитала да открадне целувка от Джагър. Самоличността ѝ засега остава тайна.

Според спекулациите рокаджията и загадъчната брюнетка са се запознали в нощен клуб в Цюрих, когато легендарната банда гостувала в Швейцария в рамките на подновеното им световно турне. Дали това е така, предстои да разберем.

Последната връзка на Джагър обаче, при това дългогодишна, беше с дизайнерката Лорън Скот. Любимата му сложи край на живота си през март тази година, заради което Rolling Stones отложиха няколко концерта от турнето си, докато певецът се съвземе, напомня БТА.