Грандиозен скандал се заформя заради две от най-атрактивните фигури в танцовото шоу „Денсинг старс" - шефката на родната гимнастика Илиана Раева и щерката на футболната ни легенда Христо Стоичков - Мика, пише „Всеки ден".

Макар едната да се подвизава на бляскавата сцена като част от журито, а другата да е сред борещите се за приза „Крал и кралица на дансинга", двете се хванаха сериозно за гушите и си размениха грозни остри думи и нападки.

Щерката на Стоичков дори се изпусна, че ще се обади на знаменития си татко и ще му се оплаче от ниските оценки.

Причина за скандала стана слабото изпълнение на самба, с което Мика и партньорът й заслужено се озоваха на елиминации.

Дори фактът, че въпреки посредствения танц журито беше крайно благосклонно и мило в оценките си и доста внимателно я критикуваше, щерката на Камата демонстрира нагло и надуто поведение.



„Всички се стараят сякаш да я дундуркат, все едно е някакво бебе. А не виждат, че се е взела за голямата работа и само се прави на важна. Претенциите й започват да дразнят всички, и то не на шега", коментират недоволно от екипа на предаването.

Мика не показва дори елементарно уважение към партньора си Тодор.

„Докато останалите звезди благодарят на партньорите си и се подкрепят като бойни другари, Мика Стоичкова се отнася към учителя си като към прислуга!", недоволстват феновете на шоуто.

*Илиана Раева