Мика Стоичкова обсипа с комплименти любимия си Иво Аръков в студиото на Cool T.

"Когато се запознахме, не можех да повярвам - виждам нормален човек, с когото да разговарям, който не е фалшив! Човек, който се наслаждава на живота, такъв какъвто е, не претендира, не лъже, искрен е до край. Не знаех, че в България има такива мъже", заяви по-малката дъщеря на Камата.

"За година и половина тук прозрях, че хората страдат от прекалено много завист и лошотия. Защо трябва да стъпкваш човек, който работи? Защо трябва да спираш някой, който прави нещо хубаво и добро?", каза още Мика.



"За съжаление лицемерието и двуличността са на почит тук", подкрепи я Иво.

Двамата обясниха, че преместването им в Щатите е заради примамливо предложение към самия Аръков, дошло от човек в киноцентър "Бояна".

Мика и Аръков казаха още, че живеят заедно, а от август до декември почти не им е оставало време един за друг.



"Нямах лятна ваканция. Не съм си почивал от години. А септември и октомври, като дойдоха репетициите и представленията, спях по 3-4 часа на нощ", сподели актьорът от "Фамилията" и доскоро в трупата на "Зад канала".

"Съжалявах го толкова много. Сутрин, като звъннеше алармата, едва ставаше. Но все пак се справи. Иво е човек с мечти и амбиции и затова го харесвам", призна Мика.

Тя добави, че жълтите медии също са една от причините двамата да заживеят в Маями.

"Пишат срещу мен, срещу Иво, срещу баща ми. Това много ме натъжава. Тука сме чули най-страшните и най-грозните истории. Реално, ако нямахме тази психика, нашето семейство щеше да се разпадне", разкри Михаела.