Дъщерята на Христо Стоичков - Михаела, и рапърът Криско заедно оглеждат апратамент за продан в столичния квартал "Драгалевци", научи вестник "168 часа".

Двамата явно имат намерение да живеят заедно, въпреки че до този момент по никакъв начин не са коментирали публично какви са истинските им взаимоотношения.

Евентуалният бъдещ дом на новоизлюпената тв водеща и музиканта се намира в нов охраняван комплекс. Мераклиите да се сдобият с имот на това място трябва да се изръсят с не по-малко от 100 хил. евро.

"Двамата пристигнаха заедно на оглед и много харесаха жилището. Като че ли не са само приятели. Изглежда, избират апартамент, който е по-удобен за семейство или двойка, а не за съквартиранти", разказа пред вестника брокер на недвижими имоти.

Наследницата на Стоичков и популярният изпълнител останали доволни от вида на жилището, но все още обмислят дали да го купят.

Двамата редовно се появяват заедно по събития и неведнъж са хващани да се даряват с целувки по улиците. Рапърът твърди, че ги свързват само професионални ангажименти.

Преди няколко месеца младата репортерка участва в негов клип към парчето "Не дължа нищо". В него Михаела играе гадже на рапара, докарва го на участие с луксозен джип и двамата си разменят нежна целувка на изпроводяк. Най-вероятно още тогава между професионалните страсти припламва любовната искра между двамата.

Засега никой не се наема да коментира какво е мнението на Христо Стоичков за връзката на Михаела с музиканта. В близкото обкръжение на 25-годишната девойка често се говори, че Камата е причината дъщеря му да няма сериозен приятел.