Отказ на Мария Илиева да стане рекламно лице на модната колекция на Мика Стоичкова е истинската причина за избухването на футболната щерка по неин адрес преди десетина дни.

Наследничката на Христо Стоичков нападна певицата във Facebook, като каза, че „не е чист човек” и буквално я обвини в организирания побой над бившия им възлюбен Иво Аръков.

Истината за словесните й атаки към Илиева обаче се дължи на друго. Още докато Мария и рапърът Криско реализирали дуета си „Видимо доволни”, Мика се опитала да извлече дивиденти от това, че кадър с баща й Христо Стоичков ще присъства в клипа.

„Каза им, че няма проблем, а след като видеото вече беше готово, започна да иска от тях невъзможното”, разказва източник на „Монитор”, близък до изпълнителите.



Футболната щерка изисквала певицата да стане лице на модната й марка за две години напред, а хип-хоп изпълнителят - да бъде гост на всяко ревю, което Мика организира за в бъдеще.

Неприемливата оферта обаче отказала авторите на ”Видимо доволни” да ползват въпросния кадър на Стоичков и затова го изрязали от клипа.

Мика побесняла и започнала да ги притеснява, искайки им 200 000 лв. за авторско право, макар че образът на Камата не е включен в клипа.