Мика Стоичкова е решила да спретне едно от най-мащабните партита за рожден ден, които сме виждали в България, пише „Всеки ден".

Щерката на Камата очевидно не страда по бившата си изгора - актьорът Иво Аръков и е заформила страшен купон в столично тузарско заведение.

На лъскавата проява са поканени над 500 души, а дрес кода на събитието е розово. За да не пропусне някой, Михаела дори е създала събитие във „Фейсбук".

„Аз, Мика Стоичкова, родена на 10 юли 1988 г., 26 години по-късно ще ви направя съпричастни към мисията на живота ми - да помагам. Обещавам това да се превърне в традиция! Тази година посвещавам повода на онкоболните дечица! Ще се радвам да бъдете гости на моето розово парти, като най-големият подарък за мен ще бъде присъствието и дарението ви. За доброто ни настроение ще се погрижат най-хитовите БГ изпълнители, които любезно съдействат за каузата ми", гласи поста на щерката на Камата.



В светските среди шушукат, че Мика се изръсила с над 10 бона за купона.

„За никого не е тайна, че родителите й угаждат на всичките прищявки. Ама както се казва, имат - дават", коментират запознати.

На уникалното по рода си парти пък Мика решила да зашемети всички, като се появи с тузарска рокля от новата колекция на „Гучи", купена за повода чак от Барселона.

Въпреки че се разделиха в уж приятелски отношения, Иво Аръков не е сред поканените.