Щерката на Христо Стоичков Мика явно се е метнала на баща си.

Детето на култовия и устат футболист лесно запалвала моторетката и обичала да разрешава споровете вместо с думи, със шамари.

„Когато се скарат с Иво, така му затваря устата - директно го посбива и той млъква", коментираха приятели на Мика.

Аръков, като истински джентълмен, не отвръщал на агресивността на гаджето си и изтърпявал съвсем стоически всички удари на любимата си, пише ''Всеки ден''. Той бил свикнал на чепатия характер на Мика и не се сърдел, когато изневиделица, при някой по-разгорещен спор, получавал шамар през лицето.



Двамата съвсем скоро се очаква да заминат за Америка, където ще се установят за постоянно. Иво вече игра за последен път в спектакъла на Народния театър „Козата, или коя е Силвия?" в понеделник. Аръков е напуснал и Малък градски театър „Зад канала". Там неговите роли взимат Владимир Золумов и Александър Кадиев.

Актьорът планира да прекрати и телевизионните си участия в България. От сряда Иво Аръков снима сцени от третия сезон на „Фамилията". Той обаче е обещал да продължи работата си по филма до пролетта. А през почивките ще пътува при Мика в Южна Америка, където тя вече има договор с мексиканската телевизия „Телевиса".