Мика: С Иво сме афектирани след раздялата!

26 юни 2014 | 16:00
Прочетена
7225
 

Една от най-коментираните и следени любовни връзки – тази на Михаела Стоичкова и Иво Аръков, приключи!

Така поне обявиха те двамата от профилите си във Фейсбук. Всичко стана толкова внезапно, че фенове дори заподозряха рекламен трик. Версиите за раздялата дори вече са цели три.

Според едната това е абсолютна шега в стила на актьора Иво Аръков. Просто двамата искали да наблюдават реакцията на околните и най-вече - на медиите. Според друга версия двамата са загубили бас, а облогът е бил да публикуват неясното съобщения за раздялата си на профилите си. Трета гласи, че всичко е рекламна закачка с цел предизвикване на вниманието към евентуален бъдещ проект.

Каква е истината – попитахме самата Мика Стоичкова.

- Мика, предполагам следиш Световното първенство по футбол. С какви емоции си?
- Абсолютно. Моят фаворит е Испания - няма как (смее се). Повечето футболисти от отбора са ми приятели. Всяко световно е много различно и специално. И това - също, въпреки всичките протести, които се случват в Бразилия. Има хора, които се дразнят там от факта, че се харчат много пари по някакво такова грандиозно събитие...

- Протестите в Бразилия са заради бедността…
- Така е, но и в Южна Африка не е по-малко различно. И там хората са не по-малко бедни. Живели сме там. Но там нямаше такива ситуации. Тук просто има и нещо друго…

- Баща ти Христо Стоичков се появи в клип на Дженифър Лопес и Рики Мартин! Ти знаеше ли за това или беше изненада и за теб?
- Наистина си беше изненада появата на баща ми в този клип. Той е повече по спорта, но нямаше как… на световно ниво да те поканят, трудно ще откажеш. Има ли как да откажеш на Дженифър Лопес, на Рики Мартин?! Те са страхотни хора и професионалисти. Доста ми разказваше после, след запознанството си с тях – колко добре са се държали, какви земни и готини хора са. Твърди, че се е забавлявал през цялото време.- „Денсинг старс” приключи твърде рано за теб – ти отпадна от надпреварата още в самото начало… Имаше ли нотка на разочарование, защото след като си тръгна, се писаха какви ли не неща?
- Предаването го приех със суперпозитивни емоции за себе си. Но ще бъда искрена с теб – единственото, което ме натъжи толкова много, бе отпадането от предаването толкова бързо, рязко… Може би малко не разбрах и аз защо се случи така…

- Как така не разбра защо се е случило?! Какъв е намекът за тези думи?
- Всички знаем, че това е телевизия… това е шоу. Животът продължава.

- Казваш, че с Тодор сте отпаднали „твърде бързо, твърде рязко, дори необяснимо”… Според теб защо отпаднахте толкова скоро след началото на шоуто?
- Така и не успяхме да разберем защо… Малко е странно. Но пак ще кажа… предаване, телевизия, шоу… няма как.

- Нагласен вот? Или…
- Стигнаха и такива предположения до мен… Но… няма значение. Телевизия… Факт е обаче, че все пак бях част от това страхотно преживяване, запознах се със страхотни хора. И, повярвай, ще ми остане в сърцето за цял живот.

- За кого стиска палци на финала – за Албена Денкова, за Михаела Филева или за Дарин Ангелов, който пръв отпадна от тройката?
- Аз искрено ще кажа – за Дарин. Споделяла съм това и с моя добър приятел Наско Месечков. Дарин и Ани за мен бяха много добри. Дарин не е танцувал преди. И градацията му в това предаване беше брутална! Просто той така се раздаде, така влезе в цялата история, че просто трябваше да спечели според мен. Другите две двойки – поздравления! И Михаела, и Албена, бяха достойни да спечелят купата на „Денсинг старс”. Получи се хубаво шоу.

- В предишния ни разговор, когато още не беше отпаднала от „Денсинг старс”, ти сподели, че независимо как ще се развият ситуациите, се чувстваш победител в шоуто! Ти обаче имаш и големи амбиции – които в този случай не успяха да вземат връх…
- Да, всеки, който има такъв спортен дух като мен, иска, мечтае и желае да печели. Но аз съм благодарна, че стигнах, докъдето стигнах… С Тодор се чувстваме победители. Наистина. На фона на огромния труд, който положихме, сме победители.

- Наскоро в личния ти фейсбук профил обяви официално раздялата си с Иво Аръков! Това бе изненада, защото двамата и по време на „Денсинг старс” демонстрирахте силна любов, желание за съвместно бъдеще… Какво стана?
- Така е… Но за съжаление за момента не мога да дам коментар. Това са съветите на моите пиари. Поне засега… Но иначе бих казала това, което и написах.- Написаното бе: „Ще помоля всички, които досега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва... сега!”. Същите думи, само че адресирани задочно до теб, се появиха и в профила на Иво Аръков… Странна уговорка сте направили?!
- Да, това са думите. Решихме съвместно да го направим. Има какво да кажем – и аз, и той, но просто следваме съветите към момента, които сме получили - да не говорим. Няма да се забави и този момент, в който ще станат ясни нещата. Наистина не искам да коментирам. Все пак сме афектирани, не мога да коментирам…

- А как се чувстваш? На този въпрос би могла да отговориш недвусмислено.
- В този момент мисля, че се чувствам добре, имам енергия, тренирам, даже искам да продължа с танците. О`кей съм… лято, слънчице, плаж (усмихва се). А и покрай предаването доста често виждах близките си, което ме прави безумно щастлива. Иначе,
докато съм в Щатите, по-рядко се случваше. И съм била доста тъжна на моменти.

- След баща си ти си най-известният човек в семейството ви. Майка ти, сестра ти сякаш остават малко в сянка… Популярността обаче е нож с две остриета. Какви съвети ти дават, критики може би?
- Истината е, че не обръщам внимание на тази своя популярност. Аз нищо не съм постигнала все още в живота си, нищо не съм направила. Ако някой трябва да е известен в България, може би този човек е баща ми, но не и аз. Това, че ме избраха като „звезда” за „Денсинг старс”, съвсем не означава, че съм звезда. Аз съм си едно нормално момиче, което си има модна марка, работя върху нея, имам си бутик… и това е. Не се чувствам даже известна, а и не държа да бъда такава. Това, че съм се родила в такова семейство, защото Господ така е решил, не е било мое решение. Не допускам това да ми влияе, нито да ми рефлектират някои писания.- Имаш бутик, модна марка, пък не си била постигнала нищо?! Или се подценяваш, или проявяваш излишна скромност?
- Това, че в личен план съм правила някакви неща, например, че съм водила мачове – Барселона – Реал Мадрид, и това, че съм си отворила бутик съвсем сама, без никой да ми помогне, това са си мои лични постижения. Но за мен това да бъдеш известен е друго. Това трябва да е човек, който е направил нещо за държавата, нещо за България. Който обича България. Мога да дам перфектен пример с баща ми. На колко деца е помогнал тук, колко футболни школи, фондации!… Това, че е спечелил „Златна топка”. А аз не съм дала на България нищо все още. В момента, в който го направя, тогава ще смятам себе си за известен човек. И добър човек. В момента съм все още твърде млада, за да направя нещо толкова грандиозно, въпреки че работя много за това. И аз се опитвам да помагам на деца сираци например… занимавам се с това от много дълго време. Нищо, че за това не се пише. Известна заради самата известност не е нещо, което ме влече. Не съм в този списък.

- А как се справяш с определени писания, със, да кажем, не особено доброжелателен характер?
- Тук, в България, сериозните медии се броят на два пръста. Всичко друго за мен си е боклуци. Честно! Не искам да обиждам, но така мисля. Твърде жълти станаха медиите. Какви ли не глупости чета за всякакви хора, за всякакви известни личности… Всякакви грозотии се пишат… Не купувам, не чета такива издания.

- Какво шокиращо са писали за теб?
- Била съм бременна 6 пъти! Грозни неща! Такива неща не ме вълнуват, не ме интересуват. И някои хора трябва да се издържат от това, да печелят пари, и щом тук, в България, това е бизнес, от който се изкарват пари… евала!

- Мика, наскоро се видя като булка, макар и само във фотосесия. Имала ли си такива реални намерения досега?
- Не. Не съм имала. Бракът за съжаление не е нещо, което влиза в моите планове. Просто да живея с човек, да си имам деца – да, но едно такова грандиозно събитие, рокли, партита, не ми допада, поне на мен… Иначе около мен примери за такива хора много.

- Едни от тях не са ли майка ти и баща ти?
- Да… Те са женени от 25 години вече. Много се обичат, много се уважават и са за мен наистина страхотен пример за перфектен брак. Въпреки че жълтите медии 100 000 пъти са ги разделяли и развеждали. По-здрав брак от техния не познавам. Но времената се променят… те са били млади, когато са се събрали, майка ми е била млада, когато е родила мен и сестра ми. В момента имам други приоритети. И ако се случи да заживея, не да се оженя, с някого, и да имам деца, не ми трябва брак.


Интервю: Анелия Попова, източник: blitz.bg

Свързани новини

Галерии

Коментари

26 юни 2014 | 19:50

тия 2ма лигльовци Мика и Иво, защо занимават хората с простотии? На кой му пука за ПР-а и тарикатлъците, които правят? Какво значение има дали са заедно или не?

1
26 юни 2014 | 16:11

Е стига с тези отвратително мазно гнусливи баща селски простак и дъщеря отвратително грозна, тъпа и много глупава като родителя си - изгониха я от Испания и тази селянка простакена се мисли за .... кой ще се прежали за да е в живота и леглото му - трябва с чувал да я завиват та белким стане нещо....

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Радина Кърджилова наля пазва

Феновете във възторг от женствената актриса

Кичка възмути с чалга деколте

Певицата с предизвикателен тоалет

Биляна Йотовска свали горнището

Силиконката се пече в Занзибар

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Цитиридис: Никой не ми вярваше

"Още ме сърбят ръцете да хвана палките", признава гръцкият чешит

Ето как синът на Милен Цветков го почете

Боян с инициатива в Борисовата градина

Алекс Арабаджиева е кака на новия си с 10 години

Венцислав Изов също е състоятелен

Луиза Григорова показа лицето на бебето

Досега виждахме само ръката на Бран

Влад разкри кога идва в България

Адриан Нартеа сподели коя жена обича най-много

Спенс: Пловдивски бизнесмен е мераклия да осинови сина ми

Музикантът иска и неговият глас да бъде чут

Линдарева се спаси от тежка диагноза

Моделката изкарала последните 6 месеца по болници

Сашо Кадиев и новата му с една и съща страст

Заби млада и висока жителка на "Манастирски ливади"

Ето коя манекенка смени Маги Сидерова в леглото на бившия

Борислав Желязков е интимен с известен модел от близо година

Глория преродена след вируса:Взех си уроците и съм различна

Певицата продължава да мълчи за участието си на Коледа

Дивна: Още имам паник атаки след катастрофата

Лекувам се, като видя Кристин пълна с живот, разказа певицата

Виолета Сечкова: Радвам се на три прекрасни деца и техния любящ баща

Възмутената майка с отворено писмо до всички български жени

Александра Арабаджиева показа новия

Мъжът до милионерската щерка грижовен към доведената дъщеря

Петър и Антония от "Фермата" се събраха

Пилотът и дизайнерката консумират връзката си тайно

Мъжът на синоптичка на Нова ТВ брутално убит

Ето голямата драма в семейството на Лора Георгиева

Тв и Риалити

Бургазлиева върти ритуали пред фенове

Ето какво си обеща бившата Мис България

Ето кой сменя Гена Трайкова

Рокадите в bTV продължават

Wosh MC показа как пълни саковете с пари

Позабравеният рапър подхвана бизнес

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Мис България пребори ковид-19 без антибиотик

Теодора Мудева прихванала вируса от гаджето

ШОК! Дони лъсна в женски дрехи

Музикантът тежи едва 50 кила

Кристиан Костов заплашва китайци със съд

Инфлуенсърска война се заформя

Виж още от Издънки

Култура

Букмейкърите: Победа на "Евровизия 2021" за Виктория

За момента голямото състезание ще е между България и Естония

Мат Деймън ще участва в новия Тор

В „Любов и гръмотевици“ се включва и Натали Портман

Виж още от Култура

Fashionista

Риана ни предлага... бельото си

По случай Свети Валентин

От Преслава до Рая Пеева-всички без гащи

Сексапилните рокли създават впечатление че ВИП-аджийките нямат бельо

Синът на Златка стана манекен

Плеймейтката все по-често го показва в социалните мрежи

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.