Щерката на Камата призна, че суперзвездите на Барса - Лео Меси и Жерар Пике - са й първи приятели

Докато ходеше с Дани Клос, Михаела Стоичкова не се интересуваше от футбол, за разлика от по-малката си сестра Христина, която първа се загаджи с Виктор Васкес от втория отбор на каталунския гранд.

След като се раздели с автомобилния ас, Михаела рязко смени вкуса си и се преориентира към футболисти. И без това отдавна е познавала всички футболисти на „Барселона”. Ицовата щерка изпитва истинско удоволствие като разказва за това как е коментирала дербито „Барса” - „Реал” Мадрид: „Няма такова усещане като това да гледаш 90 000 зрители, които се наслаждават на играта на двата най-добри отбора в света”.

Михаела твърди, че приема футболистите като нормални хора, а не като звезди, пишат от kliuki.bg. Затова не вижда нищо странно да излиза по кафенета с Пике и Меси. Само че тези, които търсят и под вола теле, имат по-друго мнение за приятелствата на Михаела – те твърдят, че палавата дъщеря на Камата си има две компании - за Испания Меси и Пике, а за БГ - Боби Папазов. Донякъде те са прави, защото се появиха папарашки снимки, показващи как Мика интимничи с Папазов в столичен мол. А пък ако дружбата с Пике е толкова невинна, защо Мика не е била сред гостите на пищното парти по случай тяхното ЧРД, на 2-ри февруари?