Мика Стоичков явно не е от момичетата, които вярват в поговорката "Да ме мирно седяло, не би чудо видяло". Чаровната наследница на един от най-големите родни футболисти - Христо Стоичков, не спира да нажежява социалните медии тези дни със снимки. След като се пусна почти гола, а след това и с невероятен секси сутиен, сега Мика събуди мъжките фантазии с ново фото. На него щерката на Камата е гушнала секси известен рапър. Посланието на кадъра също не е случайно.

"Ние всички сме Любов", е написала Мика. Тя е гушнала рапъра Кристо, а обяснението е, че двамата готвят музикален проект с международно участие, в центъра на който е любовта, писа Марица. "Моя радост е да Ви съобщя, че Кристо и аз продуцираме мащабен международен музикален сингъл и видео клип с участието на световно известни личности, с цел да напомним колко е важно хората да се обичат и да го показват по наи-смелия и безусловен начин!

Защото ние всички сме ЛЮБОВ, и ЛЮБОВТА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА Я СЪБОРИ! И това е само началото..", написа Стоичкова в Инстаграм