Тв водещата и собственичка на модна марка Мика Стоичкова и актьорът Иво Аръков заснеха фотосесия и разказаха открито за връзката си пред сп. LOVE style.

Те издадоха, че планират да заминат да живеят в Маями през април или май. Там Мика ще има собствено предаване и ще лансира модната си линия. И отрича Иво да си зарязва работата тук заради нея.

„Така или иначе бях планирал да живея в чужбина, още преди да срещна Мика. Да, имам сантименти към България, но обстоятелствата тук ме принудиха да мисля за работа навън. Почти едновременно някак си се задвижиха проектите ни. Имам познати отвъд Океана, които ме обнадеждават и предвижих нещата напред”, споделя Иво.

Двамата са заедно от шест месеца и вече живеят заедно. Тя прави закуската, а той вечерята. И въпреки, че все още не планират да създадат семейство, са разбрали, че искат да остареят заедно.

Мика отрича слуховете, че баща й Христо Стоичков не харесва Иво.

„Всичко, което се изписа са глупости. Разбира се, че го харесаха, като ги запознах”, обяснява тя. А актьорът допълва, че на първата среща с баща й играли карти и Иво го бил.