Мика Стоичкова, която е известна най-вече с това, че е дъщеря на баща си, най-сетне ще ни освободи от своето присъствие.

Гордостта на Камата ще изявява своите заложби, за които досега не успяхме да разберем много-много, в Маями. Тя била поканена там на работа и то не къде да е, а в най-голямата местна телевизия с милиони зрители, пише ''Всеки ден''.

За постижението си Мика се похвали сама, изразявайки за пореден път разочарованието си, че тук не й казват достатъчно често „браво" и „велика си".

„Заминавам там, където ще ме оценят по достойнство, а не по фамилия, и където дори вече получих предложение за работа в телевизията. Проектът, с който ще стартирам, е документален филм. Пожелавам успех тук както на мишките, мислещи се за тигри, така и на талантите, които не трябва да спират полета си - един ден ще се извисят над другите", сподели Мика.



Засега тя не планувала да се връща в България.

Бившата на актьора Иво Аръков си тръгва от родината с не особено добри чувства след побоя нанесен над нейния любим. Мика стигна до там, че без конкретни доказателства обвини певицата Мария Илиева, че стои зад побоя над Иво. Тези нейни твърдения не на шега за малко да рискуват бъдещето на Стоичкова, след като за известно време дуетната половинка на Криско обмисляше дали да не я съди.

Според източници зад решението на Мика да замине стоял баща й, на когото вече му омръзнало да чете всеки ден в пресата новини за скандалните прояви на детето си. Още повече, че тук тя няма успехи в каквото и да се захване и само харчи пари, без да ги печели. „По-добре си ела тук, при татко", казал легендарният футболист на щерка си.