Мика Стоичкова влезе в ролята на младоженка във фотосесия за новия летен брой на сп. "Булка".

Пред обектива на Диляна Флорентин Мика застана в рокля от колекция "First Love" на испанската марка "Pronovias", която тази година бележи 50-годишен юбилей.

Моделът от копринена бамбула и дантела с ръчна бродерия в цвят каталунско злато е съчетан с дълъг златист воал.

В ексклузивната фотосесия облича и къса дантелена рокля на "Manuel Mota", а в споделената вечер с изданието разказва за своите спомени от Испания.

Мика признава, че за нея Барселона е специално място.



"Цял живот пътувам покрай професията на баща ми – Италия, Япония, Щатите, но в Барселона съм израснала и там са моите приятели от детството. Много обичам да ходя в планината Тибидабо. Там има прекрасна църква и вдъхновяваща гледка към града и морето. Друго любимо място ми е един будистки манастир на 30 минути от Барселона, където енергията е уникална, свръх нормална. Всяка седмица го посещавах, за да медитирам. Липсва ми храната, приятелите, позитивността на града. Модният живот в Барселона е доста активен и често ходех на събития. В квартала, в който живеем, сме в съседство с известни дизайнери и имаме близки контакти с тях" - казва тя.



Самата Мика се занимава с мода и е категорична, че "че всяко момиче трябва да се чувства добре със себе си и с тялото си, без да харчи много пари".