Щерката на  Христо Стоичков е повече от  възмутена от начина, по който вече известните папараци на Николета Лозанова дишат във врата й и я преследват по улиците и пред дома й.

"Госпожо Лозанова, Божинова, Еламеритни или както там ви е името", обърна се към водещата устатата  Мика.

"Аз не съм звезда, не се чувствам звезда и не разбирам от какво е породен интересът ви към мен.

Почти героично е висенето на вашите папраци пред дома ми и аз искрено ги съжалявам. Те дебнат вече втори ден за да се сдобият със “сензационните” кадри  как излизам от къщи, как се качвам на колата, как ще завия неправило /според тях/, как вървя по тротоара, или говоря по телефона си.  

И с какво ще обогати това българския зрител? Какво интересно ще види? Не разбирам защо си правите репортажите от тротоарите. Може би защото те преди бяха ваша запазена марка и смятате, че животът и бизнесът на всички хора минава през тях и върху тях! , предлага гневно Мика на водещата да се върне към първата си професия, видяха от skandalno.net

Много е смешно и жалко, когато излъчвте кадри как някой си върви по улицата, или как хапва сладолед. В същия момент още половин милион души вървят по улиците и с какво е по-различен този, когото папараците ви пресладват?

Лично на мен ми омръзна вашите фотографи да висят на моя тротоар пред къщи. Съветвам ги най-професионално да се преместят на друг, където поллуразголени дами намахват палаво на минувачите. Там ще се плува в познати води…И там стоят по-големи “звезди” от мен. А някои са стояли  и са се издигнали…

Чудя се кой изобщо гледа после тези “сензационни” кадри и дали нацията е изпазнала дотолкова да им се наслаждава, или вие си мислите, че им се наслаждава".