Аферата на Елен и Иво не продължи дълго. Новината, че бившата изгора на Иво Аръков - Елен Колева, се е разделила отново с майонезения бос Александър Найденов, изненада неприятно Мика Стоичкова на плажа в Маями, пише "България днес".

Докато се припича под жаркото слънце и се снима по бански, мисълта, че Елен Колева е отново свободна, не давала мира на футболната щерка, разкриват нейни близки.

Изведнъж драмата с Криско и другата бивша на Аръков - Мария Илиева, се сторила на Мика незначителна.



"Въпреки слънчевите снимки, които пуска от другия край на света, над Мика са надвиснали черни облаци. Тя истински ревнува Иво от Елен, защото знае, че двамата още таят чувства един към друг от времето, когато бяха гаджета.

Аръков може да не види никога повече Мария Илиева, но с Елен ги свързва най-малко актьорската професия."

Дъщерята на Камата била притеснена и от бившия на Елен Александър Найденов, че актрисата му е изневерявала с нейни колеги, докато още имали връзка.

Това накарало Мика да изпадне в параноя дали Найденов не визира именно нейния любим.



"Михаела е момиче със силен характер, но изпитва истински ужас от идеята, че Иво й е изневерявал, докато бяха все още гаджета", разкрива запозната.

Слуховете твърдят, че в началото раздялата между Мика и Иво тръгнала като пиар ход, но впоследствие на актьора му харесало да е ерген и заявил на футболната щерка, че има нужда от още време.

Това била и причината Мика да стегне куфарите за Щатите, а уговорката им била да се срещнат отново в къщата на „ВИП брадър“.

Всички очакват със затаен дъх дали това ще случи, или Иво ще признае, че се е върнал при хубавата Елен.

"Има неща в живота, заради които си струва да се бориш докрай", написа Стоичкова преди дни на страницата си във Фейсбук.