След като миналата седмица Мика Стоичкова и Иво Аръков изненадващо обявиха, че слагат край на връзката си, дъщерята на Камата избра "Блясък", за да разясни неочаквания развой на връзката йс актьора.

"Раздялата ни с Иво се случи по възможно най-благоприятния начин, вече се бе превърнала в неотложна и за двама ни. Скандал не е имало помежду ни, нито грандиозен, нито минимален. Просто се стигна до това решение поради комплексни причини, сред които битовизми, но и погрешен поглед на околните над връзката ни, което създаваше огромно напрежение за нас...", обясни Мика.



"Просто след дълги часове на размисъл стигнахме до извода, че така ще е най-добре за всички - не само за нас, но и за околните. Държа да наблегна на това, че Иво е страхотен човек и партньор и няма как да тая лоши чувства към него, имайки предвид, че през тази една година, в която бяхме заедно, той се раздаде максимално. В момента се развива в неговата сфера и е изцяло съсредоточен върху проектите си. Това съвсем не значи, че ми е липсвало внимание и затова слагаме край. Не, просто любовта ни започна да ни пречи", категорична е настоящата дизайнерка.