Мика Стоичкова се обърна към Архангел Михаил в профила си във фейсбук.

Предполага се, че дъщерята на Христо Стоичков се помоли специално за помощ за пребития си вчера бивш приятел Иво Аръков, макар че не споменава името му.

"Ангел мой! Архангел Михаил, моля те ела и ни помогни, за да има мир в България. Да няма лоши хора, завист, злоба, несправедливост! Пази го и него! Моля те!!!! Благодаря ти Архангел Михаил, Амин!", написа Мика.



Миналия месец Иво Аръков и Михаела, голямата дъщеря на Христо Стоичков, обявиха, че се разделят и че вече не живеят заедно. Тогава двамата разгласиха новината от личните си профили във фейсбук.



"Нямам нужда да си правя реклама и това със сигурност не е причината. Меркантилно е, а аз не съм такъв човек. Истината е, че сме в сложен момент. Случиха се много неща. Много хора гледаха по особен начин на нашата връзка и не ни вярваха. После се появиха и лъжите. Бяхме поставени непрекъснато под прицел. Някой е пуснал слух в семейството, че аз имам някаква полза от това, че сме гаджета. Понякога трябват жертви. Затова се разделихме - да спрат да говорят. Защото свят, изпълнен с мишки, не е моят свят. Това е под достойнството ми. Накърнява самочувствието и гордостта ми. Затова няма как да продължим засега. Вероятно с течение на времето ще разберем какво точно се случва. Но искрено се надявам това да отмине", каза тогава Иво Аръков за сложните си отношения с Михаела Стоичкова.